Demeyere pannen

Wanneer u op zoek bent naar pannen voor het leven, dan bent u bij Dis & That aan het juiste adres. Bij ons vindt u topkwaliteit Demeyere pannen die het bereiden van gerechten tot een hoger niveau tillen. Demeyere is een familiebedrijf dat in 1908 is gestart en zich generatie na generatie bekommerd om de topkwaliteit van hun producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als op het gebied van comfort veiligheid en gezondheid. 

Artikelen 1 tot 24 van 136 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 136 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Demeyere pannen

Demeyere pannen zijn uitgerust met diverse technologieën die het koken en bakken vereenvoudigen. Zo zijn de kookpannen voorzien van de InductoSeal® technologie dat uit 7 lagen metaallegeringen bestaat. Deze 7 lagenbodem heeft een kern van 2 mm zuiver koper, die voor een optimale warmtespreiding zorgt. Hierdoor kookt u energiebesparend en zijn uw gerechten sneller klaar. Daarnaast hebben de pannen de Silvinox® oppervlaktebehandeling ondergaan. Dankzij deze behandeling zijn de moeilijk te verwijderen vingerafdrukken zeer eenvoudig te reinigen en blijven de pannen zelfs na jarenlang gebruik zilverwit.

Demeyere pannen aanbieding

Voor een mooie Demeyere pannen aanbieding bent u bij Dis & That aan het juiste adres. U vindt hier topkwaliteit pannen voor zeer scherpe prijzen. Bestelt u uw Demeyere pannen aanbieding in onze webwinkel? Dan profiteert u van de diverse eenvoudige betaalmogelijkheden zoals iDeal en overboeking. Voor meer informatie over de pannen, de technologieën of de verzending, neemt u gerust  contact op met onze klantenservice!