Demeyere Wok met vlakke bodem 26 cm

Gratis verzending

€ 169,00

169,00

Demeyere Wok met vlakke bodem 26cm
Klik om te vergroten

Goed koken is vooral een kwestie van het onder de knie krijgen van een aantal basistechnieken en het gebruik van het aangepaste kookgerei. Demeyere is het enige merk ter wereld dat het technologisch concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. 
Demeyere is als familiebedrijf gestart in 1908 en sinds 1967 producent van hoogwaardig kookgerei van roestvrij staal. Generatie na generatie bekommeren we ons om de topkwaliteit van onze producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid.

De wokken van Demeyere zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan wat van een ideale wok verwacht wordt. Dankzij het speciale 7-lagenmateriaal tot aan de rand is de warmtespreiding optimaal en een anti-kleeflaag niet nodig. Demeyere biedt wokken met een kleine platte bodem aan waardoor ze geschikt zijn voor alle types fornuizen. Inclusief inductie en ook geschikt voor de oven.

Met de wok van Demeyere kan je ook aan de slag op de barbecue of buitenkeuken. Een heerlijk wokgerecht smaakt altijd, maar je kan de wokpan ook gebruiken voor een bijgerecht met groenten en een sausje. Zo wordt het barbecuefestijn nog net dat ietsje completer.

Bekijk het complete aanbod van het merk Demeyere

Merk Demeyere
EAN 5412191529263
Artikelnummer 52926
Details

Merk: Demeyere
Art. nr:  52926
Afmeting/Inhoud: 26cm, 3 Liter 
Materiaal:
 7-lagen materiaal tot aan de rand 2,3mm
Oppervlaktebehandeling: Silvinox®, Roestvrij staal 18/10
Grepen: gelast, roestvrij staal 18/10
Geschikt voor: alle warmtebronnen, vaatwasmachine, oven
Garantie: 30 jaar (10 jaar voor professioneel gebruik)

Product soort Wok
Kleur Zilver
Materiaal Roestvrij staal
Afmeting(cm) -
Diameter (cm) 26
Inhoud( (liter) 3