Simple Human Butterfly Recycler, 40 liter

Gratis verzending

€ 249,00

249,00

Simple Human Butterfly Recycler, 40 ltr
Klik om te vergroten

Butterfly

Door zijn smalle vorm past deze afvalemmer in vrijwel iedere keuken. Door de rechte achterkant, past deze Butterfly Step Can goed tegen de muur. Hierdoor neemt de afvalemmer niet veel ruimte in beslag. Handig voor iedereen die altijd het gevoel heeft van ruimtetekort!

Recyclen

De Semi Round Step Can heeft een ijzersterk pedaal, en een deksel dat door een speciaal mechanisme weer zachtjes sluit. Ook is er de mogelijkheid om met één klik de deksel open te laten staan, zodat u meer afval tegelijkertijd kunt weggooien. Doordat de deksel van deze afvalemmer vanuit het midden open gaat, neemt de deksel bij het opengaan minder ruimte in.

De afvalemmer wordt geleverd met twee aparte binnenemmers zodat u het afval kunt scheiden. De binnenemmers zijn zó ontworpen dat u uw vuilniszak gemakkelijk om de binnenemmer kunt vouwen, en geen randjes van de vuilniszak van onder de deksel ziet komen. Deze afvalemmer van Simple Human is 'fingerprint-proof' wat betekend dat u geen vingerafdrukken zult zien op de RVS afvalemmer, maar dat deze er altijd mooi glanzend uit blijft zien. Zo heeft u er lang plezier van!

Simple Human geeft 10 jaar garantie op dit product.

Bekijk het complete aanbod van het merk Simple Human

Merk Simple Human
EAN 0838810015637
Artikelnummer SH 015637
Details Merk: Simple Human
Materiaal: RVS, gematteerd
Grootte: 26,4 x 59,2 cm.
, h. 66 cm.

Inhoud: 40 ltr.(2x 20ltr.)
Art.nr.:SH 015637
Product soort Afvalemmer
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal
Afmeting(cm) -
Diameter (cm) -
Inhoud( (liter) 40