Solis Slow Cooker type 820

Gratis verzending

€ 79,90

79,90

Solis Slow Cooker type 820
Klik om te vergroten

Slow Cooking is nog steeds een trend! Langzaam uw eten garen, waardoor smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Vlees wordt lekker mals, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De Slowcooker van Solis doet dit namelijk voor u!

Deze in gematteerd RVS uitgevoerde Slowcooker heeft 3 standen: een Keep Warm, Low (60° C) en High (90° C) stand. De 3 liter aardewerk schaal wordt door de verwarmingselementen aan de zijkanten en onderkant goed gelijkmatig verwarmd. De Slow Cooker heeft een glazen deksel, zodat u altijd even kunt kijken of u al een hapje kunt proeven van uw heerlijke gerecht!

 

Garantie
U krijgt bij aankoop van een Solis product altijd twee jaar garantie.

Solis
Solis is een fabrikant afkomstig uit Zwitserland. De producten van Solis kenmerken zich door hun strakke vormgeving in RVS en hun tijdloos design. Maar nog kenmerkender is dat de producten van Solis zeer solide zijn, zoals u van een Zwitserse fabrikant mag verwachten. Solis producten zijn producten die eenvoudig te bedienen zijn door iedereen. Wanneer u eenmaal een Solis product heeft aangeschaft verzekeren wij u dat het niet bij één product zal blijven. U wordt Solis-fan, dat is zeker.

Bekijk het complete aanbod van het merk Solis

Merk Solis
EAN 7611210978428
Artikelnummer 978.42
Details

Merk: Solis
Materiaal: RVS, kunststof, aardewerk
Inhoud: 3,0 ltr.
Art.nr.: SO987.41

Product soort Stoompann
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal
Afmeting(cm) -
Diameter (cm) -
Inhoud( (liter) -